Donderdagavond vond in een uitverkocht Vito de 1e editie van 'Temperament' plaats.




Bedrijven Laeta Mensa catering, Henco, Printconcept, accordeonist Ludo Mariën en het orkest Brass-aux-Saxes presenteerden een sublieme netwerkavond.

Het event combineerde, als één van de eerste in de Kempen, zakelijk netwerken met cultuur en culinaire ervaringen. ‘Temperament’ heeft zich met brio op de kaart gezet als ‘de strafste netwerkformule voor bedrijven’.

Initiatiefnemer Wim De Groof uit Herentals : 'Sportmanifestaties zijn goed ingeburgerd in het economische netwerkcircuit. Bedrijven stappen evenwel minder vaak naar de bestaande cultuurhuizen, concerten of voorstellingen. Vanavond zien we dat de formule aanslaat. Temperament brengt meer dan 450 deelnemers samen en dat stemt me heel gelukkig.  Een 2e editie volgt op 26 april 2012, ook hier in het Vito in Mol'.

Nieuw concept succesvolle netwerking
‘Temperament’ serveerde een pittige podiumperformance van de Molse accordeonvirtuoos Ludo Mariën (solist met o.a. Luciano Pavarotti & Claron McFadden/hoofddocent Conservatorium Antwerpen) en blazersensemble Brass-aux-Saxes (wereldkampioen fanfareorkesten). Wat een topklasse.

Chef-kok Rick Fonteyn, zaakvoerder van bedrijfscateraar Laeta Mensa catering services, bemande vervolgens het fornuis tijdens de ‘Eat&Greet’, een hoogstaand walking dinner met smaken uit 4 windstreken.

Nnieuws.be ThalsFM zorgde als mediapartner voor een opvallende promotiecampagne.  
 
Verslag en foto's Guy Verellen / NNieuws.be ThalsFM.